woensdag 28 mei 2014

Gratis Hoortest


Lees: gratis hoortest:


Er zijn bedrijven  die  reclame maken voor hoortestdagen. Dan kun je gratis je gehoor laten meten.  Moet je daarbuiten dan betalen voor de hoortesten?  Bij Hoorprofs audiciens zijn de toonmetingen, om te weten wat je hoort, eigenlijk altijd gratis.

Er is veel verschil in kwaliteit van gehoortesten. Bij een kwaliteit audicien ga je voor zelfs de simpelste hoortest de meetcabine in. Dit wordt gedaan om een goede geluidsloze omstandigheden te creƫren. Een hoortest die bepaald wat u nog hoort wordt vaak in nog geen kwartier afgenomen. De bijbehorende uitleg duurt vaak langer dan de test zelf. Wanneer we nog meer willen weten over uw gehoor is de meting vaak wel 45 minuten. Hier worden meerder testen gedaan, oa een spraak test, hierdoor meten we hoeveel u nog verstaat van een gesprek.

Een goede audicien is “trage audicien”. Deze hebben doorgeleerd en zijn in veel gevallen zelfs bevoegd om u te meten voor uw verzekering.

Gratis kent verschillende kwaliteiten. Soms is de goedkoopste achter af wel de duurste. U wilt toch het beste voor gehoor? Ga naar de vak audicien.
 
Meer info