dinsdag 13 mei 2014

Modern horen


De meeste mensen hebben een GSM telefoon, u misschien ook wel Telefoons worden steeds geavanceerder. We doen er steeds meer mee. Niet iedereen belt er mee maar de meeste mensen nog wel. . Wel is dan handig om het goed te verstaan.
Als je een hoorprobleem krijgt  merk je bijvoorbeeld  dat in rumoer telefoneren moeilijker wordt. Rust opzoeken is dan een optie. Beter is met twee oren horen. In de auto doen we dat met de car kit.
Apple is bezig zijn iPhone steeds meer te integreren in de wereld. In de slecht horende wereld ontstaan daardoor nu steeds meer mogelijk heden. Koppelen aan hoortoestellen via een ontvanger of zelfs rechtstreeks is al langer mogelijk. Nu wordt het mogelijk om middels een App je hoortoestel te bedienen. Harder, zachter of programma’s kiezen. Ook zijn er zelfs Apps die de geluids instelling kunnen beïnvloeden.  Als dat u beter laat verstaan dan zou misschien ook wel wat voor u kunnen zijn.
U kunt dus steeds meer invloed krijgen op uw horen. Voor de een is dit een uitkomst, voor de ander is dit te ingewikkeld of wil dit gewoon niet. Laat uw goed informeren over de diverse mogelijkheden bij de audicien.












 Voor meer info